{THE FRENCH BOX}

The French Box

Преди 1 г. решихме да реализираме една наша идея, която бяхме оставили да отлежава известно време.

Нашите уникални кроасани, сладки и солени изкушения вече ще бъдат достъпни до крайните клиенти под марката THE FRENCH BOX.
Цяла година писахме концепция, план за развитие, тествахме менюта и продукти.

Първият ни пилотен обект е вече факт, красиво изрисуван контейнер, оборудван с най-модерна техника, който работи за вас нашите клиенти всеки ден.

Изпечени на място

На място се пекат кроасани, рулета, бисквитки и много други вкусотийки.

В нашия уютен и уникално красив The French box ще откриете и френското бижу – негово величство Макарона.
Истинска палитра от вкусове и емоции. Шоколад, лимон, ванилия, шамфъстък, ягода, дъвка, маракуя, боровинка, череша, кокос, капучино, малина, различни пълнежи и комбинации!

Нашите торти червено кадифе с маскарпоне и малини, черно кадифе с маскарпоне и парченца шоколад са по наша рецепта и са истинска наслада за всички сетива.

Трябва само да се опитат и любовта към тях остава завинаги!

Вкусотии

Всеки ден от фурната излизата брауни с шоколад и орехи, различни бисквити и гризини. А какво различно и ново сме ви приготвили, елате на място при нас и сами изберете!

А какво е всичко това без чаша ароматно и вкусно кафе?!
За Вас, нашите клиенти, предлагаме висококачествено прясно изпечено кафе, 100% арабика, което един от най-добрите баристи пече специално за нас в нашето производство.

Мисия

Нашата мисия е да дадем на нашите клиенти истинска и вкусна храна, емоция и наслада, заради която да се върнете отново при нас!

Вече не е нужно да ходите до Франция, за да изпиете чаша хубаво кафе с пресен топъл кроасан. Ние пренесохме това вълшебство тук за вас.

Работно време:

От понеделник до неделя: 08 - 20 ч.
Бул. История славянобългарска 21

Свържи се с нас

Тел. : 0888201281
order@thefrenchbox.bg
 

Последвайте ни: