Историята на { The French Box }

Вече не е нужно да ходите до Франция, за да изпиете чаша хубаво кафе с френски кроасан. Ние пренесохме това вълшебство тук за вас.

Как започна всичко >>

Какво ще намерите при нас >>

Нашата мисия >>

Началото на { The French Box}

2020 г в разгара на Ковид кризата, когато много бизнеси затваряха, ние решихме да стартираме един проект, който обмисляхме цяла година.

Нашите френски кроасани, по автентични рецепти, събирани три поколения сладкари и целия ни асортимент сладки и солени изкушения вече ще бъдат достъпни до крайните клиенти под марката THE FRENCH BOX.
Цяла година писахме концепция, план за развитие, тествахме менюта и продукти.Първите ни 3 обекта са вече факт, стилни и артистични, оборудвани с най-модерна техника. Те работят за вас, нашите клиенти, всеки ден.

нашите пекарни

Вкусотии, изпечени на място... и още нещо

На място се пекат кроасани, рулета, бисквитки и много други вкусотийки.

В нашите уютни и красиви пекарни ще откриете и френското бижу – негово величство Макарона. Истинска палитра от вкусове и емоции. Шоколад, лимон, ванилия, шамфъстък, ягода, дъвка, маракуя, боровинка, череша, кокос, капучино, малина, различни пълнежи и комбинации!

Нашите торти червено кадифе с маскарпоне и малини, черно кадифе с маскарпоне и парченца шоколад са по наша рецепта и са истинска наслада за всички сетива.

Трябва само да се опитат и любовта към тях остава завинаги!

Всеки ден от фурната излизата брауни с шоколад и орехи, различни бисквити и гризини. А какво различно и ново сме ви приготвили, елате на място при нас и сами изберете!

А какво е всичко това без чаша ароматно кафе?!
За Вас, нашите клиенти, предлагаме висококачествено прясно изпечено кафе, 100% арабика, което един от най-добрите баристи пече специално за нас.

разгледайте менюто

Вкусна и прясна храна- собствено производство, изпечено на място

Уютна обстановка, вежливо обслужване и позитивно настроение

Гъвкави кетъринг предложения по вкуса и изискванията на нашите клиенти

Продукти без компромис в качеството

свържете се с нас

Нашата мисия

Нашата мисия е да дадем на нашите клиенти истинска и вкусна храна, емоция и наслада, заради която да се върнете отново при нас!

Ако и вие се припознавате в тази мисия, The French Box може да ви даде шанс за изграждане на успешен и дългосрочен семеен бизнес.

Ние предлагаме: